Parkeren in Arnhem

Het centrum van Arnhem is goed bereikbaar met de verschillende middelen van vervoer.

Met de auto naar Arnhem
In de gehele binnenstad van Arnhem geldt betaald parkeren. Via de aanrijdroutes vanaf de (snel)wegen komt u vanzelf op de centrumring. Deze ring loopt in 1 richting rond de binnenstad. Aan deze centrumring liggen alle parkeergarages en parkeerterreinen:

Op de centrumring worden deze parkeergarages met een parkeerverwijssysteem aangeduid inclusief het aantal vrije beschikbare plaatsen. Vanaf alle parkeergarages en parkeerterreinen loopt u in een paar minuten naar de binnenstad.


Grotere kaart weergeven
 

Transferium Arnhem
Gaat u regelmatig naar de stad om te werken, te winkelen of om gezellig uit te gaan? Maakt u dan eens gebruik van het Transferium GelreDome. Door gebruik te maken van het Transferium GelreDome bent u sneller in de binnenstad en vermijdt u eventueel parkeer- en/of fileproblemen.

  • Het adres van het transferium is: Batavierenweg 6841 HN

Naast het stadion GelreDome in Arnhem-Zuid ligt het uitgestrekte parkeerterrein P&R GelreDome. Het parkeerterrein is bereikbaar vanaf de A325 en N325. Het parkeerterrein biedt plaats aan 645 auto's en is dus ook geschikt voor evenementen. Automobilisten die op P+R-terrein GelreDome parkeren, kunnen met de gewone lijnbus naar de binnenstad.

  • Kijk voor actuele bushaltetijden op de site van www.breng.nl

 

Openbaar vervoer
Het Centraal Station van Arnhem bevindt zich op loopafstand van de binnenstad. Het is ongeveer 5 min lopen. Bij het Centraal Station bevindt zich tevens het centrale busstation voor stads- en streekbussen.

Momenteel is het Centraal Station nog aan het verbouwen. Behalve op het Centraal Station stoppen veel bussen ook bij de Rijnstraat, het Willemsplein en het Velperplein. Alle 3 de haltes zijn gelijk grenzend aan de binnenstad.

Het Station Velperpoort bevindt zich aan het einde van de Steenstraat, tevens op loopafstand van de binnenstad, namelijk 10 minuten.